Визначено переможців на посади керівників експертних груп у директорати МОЗ

18 квітня МОЗ оголосив переможців конкурсу на посади керівників експертних груп, які  впроваджуватимуть якісні зміни в охороні здоров’я.

Експертну групу з питань реформування системи охорони здоров’я в Директораті медичних послуг очолить Тетяна Орабіна. Вона зокрема готуватиме та аналізуватиме нормативно-правові акти, що стосуються впровадження реформи охорони здоров’я, і разом з командою шукатиме рішення проблемних моментів.

Ольга Рябуха стала лідером у конкурсі одразу на дві посади Директорату стратегічного планування та євроінтеграції: керівника експертної групи з питань стратегічного планування та групи координації політик. Найближчим часом Ольга визначиться з напрямком, яким керуватиме.

Раніше, 10 квітня, був оголошений переможець на посаду генерального директора Фармацевтичного директорату. Ним став Олександр К​омаріда​. Він плануватиме роботу Фармацевтичного директорату, формуватиме та реалізовуватиме державну політику у сфері раціонального призначення, відпуску та застосування лікарських засобів, оцінки ефективності, безпеки та якості лікарських засобів, процедур виведення на ринок та контролю за обігом лікарських засобів тощо.

Попереду у переможців багато роботи –  забезпечення аналітичного, нормативного та комунікаційного супроводу медичної реформи.

 

Докладніше на сайті МОЗ.

Схожі публікації